Kokeile elämää Koillismaalla!

Hae mukaan

Tarjoamme kolme viikon mittaista majoitusta Maan pinnalle – yhden Kuusamoon, yhden Posiolle ja yhden Taivalkoskelle. Kerro meille, miksi juuri sinut pitäisi valita elämään viikko koillismaalaista arkea. Voit halutessasi viettää viikon lomaillen ja alueen elämään tutustuen tai yhdistää siihen vaikka etätyöskentelyä. Hakuaika 8.6.2022 asti.

Kerro hyvät perustelut, sillä voittajat valitaan hakemusten perusteella. Viikon vierailusta raportoidaan Maan pinnalla -kanavissa, emme kuitenkaan edellytä kirjoitus- tai valokuvaustaitoja vaan sisällöntuottajat auttavat niissä!

Kuusamo, Posio tai Taivalkoski

Posion majoitusviikko on  heinäkuussa (VIIKKO 28, 11.-17.7.2022) – olisiko hilla jo kypsää? Muikkumarkkinat ainakin ovat silloin! Kuusamon majoitusviikko on elokuussa (VIIKKO 34, 20.-27.8.2022) – vielä ehtisi joelle kalastamaan tai marjastus/sienestysreissulle. Tai miten olisi sorsastus? Taivalkosken majoitusviikko on syyskuussa (VIIKKO 37, 10.-17.9.2022) – ruska-aika parhaimmillaan metsästyskauden kynnyksellä.

Voit valita, minkä viikon majoitusta lähdet tavoittelemaan. Tai halutessasi voit valita kaikki! Majoitusajankohtaa ei voi siirtää.

Palkintoon sisältyy

Majoitus viikoksi em. ajankohtana mökissä tai vastaavassa kohteessa, jossa on majoitustilat minimissään 4 henkilölle. Majoituskohde käsittää perusmukavuudet (sähkö, juokseva vesi, sauna, keittiö). Liikkuminen alueella voi edellyttää oman auton käyttöä. Matkakuluja ei korvata. Emme voi taata allergia- tai lemmikkimajoitusta.

Palkinto on saajalle verotettavaa tuloa. Ilmoitamme majoituksen arvon tuloverorekisteriin.

Kilpailun säännöt

Hakemus

Täytä yhteystietosi ja ytimekkäät perustelut, miksi juuri sinut pitäisi valita viettämään viikko Koillismaalla.

Tietosuojaseloste
Loikoo vaihto

Haluatko ottaa uuden suunnan ja muuttaa Koillismaalle?

Anna duuniagenttien auttaa

Duuniagentit ovat paikallisia työmarkkinoiden asiantuntijoita – tutustu duuniagentteihin tarkemmin.

Tutustu duuniagentteihin

Työpaikat