6.6.2022

Korpihillan kartano ja kahvila etsii työntekijöitä pohjoisen upean luonnon keskelle

Tarjoilija kahvilassa tarjottimen kanssa
Kuva: Harri Tarvainen

Korpihilla on elämys matkailijalle ja paikalliselle

Posion pohjoisen luonnon keskellä, aivan satumaisen Riisitunturin kupeessa sijaitsee perheyritys Korpihilla. Yritys tuottaa kartanollaan monenlaisia artesaaniherkkuja, juhlavia alkoholittomia kuohujuomia ja kulttuurielämyksiä. Lisäksi Korpihillalla on kaunis kahvila, jonka sisustuksesta tai annoksista ei estetiikkaa puutu. Yritys käyttää annoksissaan Lapin puhtaan luonnon antimia, villiyrttejä ja marjoja.

Yritys valittiin vuonna 2022 Alkon 90-vuotisjuhlajuoman tuottajaksi ja Korpihilla onkin toiminut edelläkävijänä vegaanisten ja alkoholittomien juhlajuomien tuottajana. Tuotekehitystä inspiroi Riisitunturin ja Kätkävaaran revontulet, perinteet, historia, luonnon yrtit ja marjat sekä Korpihillan yrittäjän, Ritva Korpihillan, lapsuuden muistot pohjoisen yöttömistä öistä ja marjaretkistä Pudasjärven ja Ranuan soille.

Alkon 90-vuotisjuhlajuoma
Kuva: Alko

 

Työpaikkoja tarjolla kesätyöntekijöille, mutta myös pidemmät työsuhteet mahdollisia

Nyt Korpihilla etsii työntekijöitä upeaan kahvilaan niin kesäksi, kuin myös mahdollisesti pidempäänkin työsuhteeseen. Työt voivat olla monipuolisia, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro osaamisestasi ja työtehtävistä, joista olet kiinnostunut. Korpihilla on kaunis paikka aivan Riisitunturin upean luonnon lähellä, joten jos kuvaaminen ja fiilistely inspiroi sinua, niin tämä voisi olla sinulle myös hyvä mahdollisuus kartuttaa työkokemusta sosiaalisen median parissa.

Korpihillan kartano ilmakuvassa
Kuva: Harri Tarvainen

 

Korpihilla etsii:

Kahvilavastaavaa. Nautitko maaseutumatkailusta ja ihailetko käsityöyrittäjyyttä? Nautitko kauniista kattauksista, näyttävistä tuotteista ja pitojen järjestämisestä? Onko myös luonto lähellä sydäntäsi? Työnkuvaan kuuluu kahvilatoiminnan organisointi, asiakaspalvelu ja kahvilan päivittäisiin toimiin osallistuminen. Kahvilavastaavaa etsitään lähtökohtaisesti pidempään työsuhteeseen. Sosiaalisen median osaamisesta plussaa.

Keittiöhenkilökuntaa. Oletko kätevä käsistäsi ja todellinen jauhopeukalo? Sykkiikö sydämesi visuaalisuudelle ja estetiikalle? Korpihillan kahvila on gluteeniton, joten gluteenittoman leipomisen taitaminen on ehdottomasti plussaa, mutta siihen voidaan myös kouluttaa.

Kahvilatyöntekijöitä / tarjoilijoita / asiakaspalvelijoita. Tässä työssä pääset tarjoilemaan, esittelemään puodin ihania tuotteita ja vastaamaan kahvilan viihtyisyydestä. Olisiko ihana tulla kesätöihin Lapin luonnon keskelle? Työtä on mahdollista tehdä osa-aikaisena, mutta myös pidempiaikaisena työntekijänä. Nautitko myös kauniiden kuvien ottamisesta? Sosiaalisen median osaamisesta plussaa.

Puutarhatyöntekijä / puutarhuri. Tykkäätkö puuhailla puutarhassa? Pysyykö lapio kädessä ja onnistuuko ruohonleikkuu? Korpihilla etsii työntekijää vastaamaan puutarhan ja pihamaan viihtyisyydestä. Nikkarointitaito plussaa.

Voit tarvittaessa saada apua asunnon etsintään.

Tule Posiolle töihin Lapin upean luonnon keskelle! Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä Ritva Korpihillaan [email protected] tai soita 0400 901 910. Te-palvelujen nettisivuilla on työpaikkailmoitus auki 15.8.2022 asti, katso lisää tästä.

www.korpihilla.fi

Järvimaisemaa Riisitunturin laelta
Talven tykkypuista tunnettu Riisitunturi on upea myös kesällä
Kuva: Harri Tarvainen

Tarinat

asuminen, Kunta, Palvelut, Posio

Rakkaus löytyi lenkkipolulta – perhe-elämää Posiolla

Lue lisää →
Luovat alat, Matkailu, Posio, Yrittäminen

Irman ja Teemun eräkahvila viehättää matkailijoita Korouomassa

Lue lisää →
Matkailu, Posio

Mailys muutti Ranskasta Suomeen ja perusti Posiolle oman matkailuyrityksen

Lue lisää →