12.4.2022

Luonnollisesti luova Kuusamo-opisto – tule meille töihin

Kuusamo-opistossa toimii kolme vapaan sivistystyön oppilaitosta. Kansanopistossa opetus painottuu valokuvaukseen, kuvataiteisiin ja kädentaitoihin sekä paikalliseen luontoon ja kulttuuriin. Kansalaisopisto järjestää sivistys- ja harrastustarpeista lähtevää koulutusta laajasti eri oppiaineissa.

Kesäyliopiston toiminta puolestaan keskittyy avoimeen korkeakouluopetukseen, ammatilliseen täydennyskoulutukseen ja valmentavaan koulutukseen sekä harrastustavoitteisten kurssien järjestämiseen.

Pähkänäkallio Kuusamo

Lähellä oleva luonto on loputon inspiraation lähde

Kuusamo-opiston tilat sijaitsevat omalla viihtyisällä kampuksella keskustassa lähellä kaupunkipalveluja. Ympärillä on Kuusamon tunnetusti kaunis luonto ja vetovoimaisen matkailukaupungin liikunta- ja luontoaktiviteettipalvelut.

Innostutko luovuudesta ja kehittämisestä?

Kuusamo-opisto etsii nyt joukkoonsa uusia osaajia

Kuusamo-opistolla pääset osaksi mukavaa porukkaa viihtyisässä työympäristössä!

Etsimme joukkoomme luovuuteen kannustavaa ja työnsä kehittämiseen innostunutta kuvataiteen opettajaa. Kuvataiteen opettajan tehtävässä pääset työskentelemään sekä lasten että aikuisten parissa, monipuolisesti kuvataiteen kentällä.

  • Kiinnostuitko? Lue lisää ja jätä hakemus täällä.

Haemme myös koulutussuunnittelijaa. Tehtävässä kehität kansalaisopiston toimintaa, sekä työskentelet hankkeessa edistämässä osaamisen tunnustamista ja tunnistamista sekä kestävän elämäntavan kehittämistä vapaassa sivistystyössä.

  • Kiinnostuitko? Lue lisää ja jätä hakemus täällä.

Työnantajana Kuusamo-opisto on kehittyvä ja eteenpäin katsova: ”Henkilöstö on meille tärkeä voimavara ja haluamme tarjota hyvät puitteet työskentelylle. Täällä ei kukaan ole yksin, vaan töitä tehdään yhtenä tiiminä” toteaa Kuusamo-opiston rehtori Ulla Parviainen.

Kuusamo-opiston verkkosivut

Tarinat

Kuusamo, Opetus- ja kasvatusala

Luontokuvaus toi opettajan Rukalle

Lue lisää →
Etätyö, Kuusamo

Johanna löysi luovuuden ja kiireettömyyden lähteen Kuusamosta

Lue lisää →
Kunta, Kuusamo, Opetus- ja kasvatusala

Hyvää arkea Kuusamossa

Lue lisää →