Töitä Koillismaalla

Kuusamossa, Taivalkoskella ja Posiolla on töitä tehtäväksi. Löytyisikö täältä myös Sinun paikkasi?

Töitä löytyy tekijöille

Koillismaalla töitä on usealla toimialalla. Matkailuala, puu- ja metsätoimiala, rakentaminen sekä sosiaali- ja terveysala tarjoavat mahdollisuuksia monenlaisille tekijöille. Tutustu toimialoihin ja avoimiin työpaikkoihin tällä sivulla.

 

Kaikki alueen työpaikat te-palvelun sivuilla
Männyntaimi

Metsä- ja puutoimialat, alkutuotanto

Työtä kannolta tehtaaseen

Pohjoisen puun matka kulkee kestävästi hoidetuista pohjoisen metsistä kohti erilaisia käyttötapoja meillä ja maailmalla. Metsä vaikuttaa paikallisten elämään monin tavoin tuoden alueelle hyvinvointia ja liiketoimintaa. Metsistä ollaan ylpeitä ja niistä halutaan pitää hyvää huolta. Sen vuoksi metsä- ja puutoimialalla työskennellään ammattimaisella otteella moderneja menetelmiä käyttäen ja perinteitä kunnioittaen.

Alkutuotanto on elintärkeä toimiala Koillismaalla. Toimiala työllistää alueella suoraan ja välillisesti lähes tuhat ihmistä.

Lue lisää

Työpaikat

Matkailu

Ole osa elämystä!

Matkailualalla tehdään tähtihetkiä! Kuusamo, Posio ja Taivalkoski ovat merkittävä matkailualue Suomessa ja sitä kautta myös iso työllistäjä. Täällä voit tulla osaksi kansainvälisen matkailun sykettä tai löytää paikkasi erämaan sydämestä.

LUE LISÄÄ
Riisitunturin kansallispuisto on Posion tunnetuin luontokohde

Työpaikat

Sosiaali- ja terveysala

Palveluiden laadusta vetovoimaa

Sosiaali- ja terveyspalvelut on alueen suuri työllistäjä. Tule mukaan mahdollistamaan alueen laadukkaat palvelut, joissa kuntalaiset pääsevät tehokkaasti hoitoon!

Lue lisää

Työpaikat

Rakentaminen ja metalliala

Pohjoista osaamista

Tiesitkö, että Taivalkoskelta löytyy yksi Suomen suurimmista hitsaavista konepajoista? Pohjoisessa rakennetaan paljon ja investointeja tehdään tasaiseen tahtiin. Niinpä alueella on reilusti töitä muun muassa hitsaajille, kirvesmiehille ja lvi-alan ammattilaisille.

Lue lisää

Työpaikat

Luovat alat

Luovuutta luonnosta

Koillismaan luonto on inspiroinut taiteilijoita jo vuosikymmenien ajan. Kuusamo tunnetaan valokuvaaja Hannu Hautalasta, Posiolla Anu Pentik on luonut yhden Suomen rakastetuimmista designtaloista ja Taivalkoski on päässyt Suomen kartalle Kalle Päätalon tuotannon kautta.

Näistä uranuurtajista kumpuaa vahva luovien alojen perinne, joka tarjoaa monia mielenkiintoisia työmahdollisuuksia.

Lue lisää