10.5.2023

Kuusamossa on tilaa hengittää – Sua kutsuu Kuusamo

Haaveiletko muutosta pohjoiseen? Kuusamo on noin 15 000 asukkaan kaupunki Koillismaalla, entisen Oulun läänin koillisosassa. Vakinaisen asukasluvun lisäksi kunnassa oleilee vaihtelevasti noin 10 000 ihmistä enemmän – osa matkailijoita, osa etätyöntekijöitä. Kuusamo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella – lentomatka Kuusamosta Helsinkiin kestää alle tunnin ja automatka Kuusamosta Ouluun kaksi ja puoli tuntia.

Ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii aktiivinen ja jatkuvasti kehittyvä elinvoimainen kaupunkikeskus, jonka palvelut vastaavat keskikokoisen kaupungin palvelutasoa. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja sijainti viiden kansallispuiston ympäröimänä tarjoavat runsaasti tekemistä vapaa-ajalle.

Kuusamon kaupungilla työskentelee kunta-alan ammattilaisia keskushallinnon, kasvatus- ja sivistys-, yhdyskuntatekniikan ja tulevaisuustoimialojen monipuolisissa tehtävissä. Tärkeitä arvoja ovat hyvinvointia tukeva arjen sujuvuus ja turvallisuus, yhteisöllisyys, osaamisen jatkuva kehittäminen ja vastuulliset valinnat.

Voisitko sinä olla tuleva kuusamolainen? Tutustu kaupungin työpaikkoihin täällä.

Tarinat

Kuusamo, Työnantajatarina

Kuusamon kaupunki – Tilaa hengittää

Lue lisää →